Advance Detailing Co.

Të gjitha shërbimet së bashku me specifikat e tyre si: benefitet dhe kohëzgjatja që kompania jonë ofron mund t’i shikoni më poshtë.

Polirim profesional

5/5

Polirimi profesional përfshin korrektimin e ngjyrës në 2 apo 3 nivele varësisht nga gjendja e ngjyrës së veturës suaj duke i larguar hologramet që ajo ka dhe duke rikthyer shkëlqimin e saj.

Mbrojtje me keramikë

5/5

Me aplikimin e shtresës mbrojtëse Ceramic Coating bëhet mbrojtja e ngjyrës për afat 5 vjeçar duke eliminuar rrezikin e gërvishtjeve nga faktorët e jashtëm natyror.

Pastrim gjeneral

5/5

Pastrimi gjeneral apo pastrimi i thellë i interierit përfshinë pastrimin dhe mbrojtjen e të gjitha pjesët e brendshme si: pastrimin e ulëseve, timonit si dhe revitalizimin e plastikave të ndryshme të interierit.

ÇERTIFIKIMET TONA

Shërbimet tona janë të çertifikuara nga këto kompani:

Pastrim gjeneral

PPF folje

ECU remap

Body kits

Keramikë profesionale

Polirim i ngjyrës

Revitalizim i plastikave

Pastrim i fellneve

Polirim i xhamave

Mbrojtje e fellneve

Pastrim i plastikave

Polirim i auspuhave

Mbrojtje e xhamave

Pastrim i motorrit

Folje për interier (PPF)

Dezinfektim i veturës