Advance Detailing Co.

Projektet e fundit mund ti ndiqni në faqen e Galerisë, duke pasur
një ide se si transformohet vetura në gjendjen e fabrikës.

Lamborghini Aventador SV Roadster 1 of 500

Full Package

I trajtuar me paketën GOLD e cila përfshin të gjitha shërbimet nga: Pastrimi i thellë i interierit, fellneve dhe sistemit të frenimit si dhe plastikave dhe revitalizimin e tyre. Gjithashtu përfshin Polirimin e ngjyrës në tri nivele dhe polirimin e xhamave & auspuhave. Kur është fjala te mbrojtja kjo veturë ka marrë trajtimet: Mbrojtja e ngjyrës me dy shtresa keramike, mbrojtja e xhamave si dhe mbrojtja e fellneve dhe sistemit të frenimit apo calipers.

BMW M135i S55 Engine 1 of 1 +1000HP

Pastrim gjeneral

Një prej projekteve më të rralla në botë e padyshim që edhe në Kosovë! Patëm knaqësinë të punojmë në të gjitha detajet e këtij “monster hatchback”. Vetura u trajtua me shërbimin e pastrimit gjeneral apo pastrimit të thellë në detaje duke u fokusuar edhe në revitalizimin e plastikave dhe mbrojtjen e tyre për të rritur jetëgjatësinë e pjesëve të interierit.

BMW M135i S55 Engine 1 of 1 +1000HP

Pastrim gjeneral

Një prej projekteve më të rralla në botë e padyshim që edhe në Kosovë! Patëm knaqësinë të punojmë në të gjitha detajet e këtij “monster hatchback”. Vetura u trajtua me shërbimin e pastrimit gjeneral apo pastrimit të thellë në detaje duke u fokusuar edhe në revitalizimin e plastikave dhe mbrojtjen e tyre për të rritur jetëgjatësinë e pjesëve të interierit.