Advance Detailing Co.

SHËRBIME TË KUJDESIT NDAJ VETURAVE SI:

Polirim në 3 nivele

Polirimi profesional përfshin korrektimin e ngjyrës së veturës suaj duke i larguar hologramet që ajo ka.

Aplikimi i keramikës

Me aplikimin e Ceramic Coating krijohet një shtresë mbrojtëse për ngjyrën e veturës suaj.

Pastrim i interierit

Pastrim i thellë dhe revitalizimi i interierit duke përfshirë të gjitha pjeset e brendshme të veturës.

Aplikimi i PPF foljes

Aplikimi i PPF foljes bëhet me qëllim që të mbrohet ngjyra e veturës nga gërvishtjet e ndryshme.

Pse të zgjedhni shërbimet tona?

Të specializuar në Auto Detailing

Kompania jonë është e specializuar në mirëmbajtjen dhe kujdesin ndaj veturave që nga viti 2019, duke ofruar shërbimet më cilësore në vend dhe duke bashkëpunuar me brendet më të besueshme në rajon. Zgjedh shërbimet tona për një kualitet të jashtëzakonshëm duke i kushtuar rëndësi çdo detaji të veturës suaj. Jemi të përkushtuar të transformojmë cdo veturë në gjendjen e mëparshme të fabrikës duke e kthyer në jetë përsëri.

Na ndiqni në rrjetet tona:

Polirim & Ceramic Coating

Audi RS3 Sportback
Goodwood Green

Trajtuar me Paketën Gold

Ferrari 488 Pista
Rosso Scuderia

Polirim & Ceramic Coating

BMW G70 740D
XDrive 2023

Mos prit më gjatë

Merr ofertën dhe rezervo një termin

Thirrni tani për të caktuar një termin ose mbushni formën e mëposhtme dhe ekipi jonë do të ju kontaktojë sa më shpejtë që të jetë e mundur.

Para & Pas

7.17.2
9.19.2
1.11.2
3.13.2
4.04.1

PARTNERËT TANË

Gjithmonë duke bashkëpunuar me top brende

Në mënyrë që gjithmonë të jemi në hap me teknologjinë dhe kohën kompania jonë përdor produktet nga top brendet botërore në industrinë e mirëmbajtjes.

Ne trajtojmë çdo lloj të veturave duke filluar nga: Hatchback, Sedan, Coupe, SUV, Wagon, Convertible e shumë të tjera. Pa marrë parasysh vitin apo gjendjen e veturës ne fokusohemi në çdo detaj që përfundimi të jetë një punë e shkëlqyeshme.

Gjithmonë çmimi varet nga lloji i shërbimit dhe modeli i veturës. Ne garantojmë çmimet më të arsyeshme krahas shërbimeve cilësore që ofrojmë.

Natyrisht që po! Çdo kombinim i shërbimeve rezulton në zbritje të çmimit varësisht prej shërbimeve që zgjidhni. Ne gjithashtu ofrojmë paketën GOLD për shërbimet e kombinuara e cila përfshin disa lloje të shërbimeve.

Ne përdorim 2 lloje të keramikave, ato janë: Diamond Pro Tech dhe Nasiol NL272. Të dy llojet kanë avantazhet e veta dhe që të dyja kanë garancion 5 vjeçar.

Keni ndonjë pyetje?

Lexoni rubrikën FAQ

Disa nga pyetjet më të shpeshta janë të paraqitura në këtë sektor, nëqoftëse keni ndonjë pyetje tjetër mos hezitoni të na kontaktoni.